Labin: Slovenka omamljena viskijem i tabletama spasila se iz gorećeg automobila

Labin: Slovenka omamljena viskijem i tabletama spasila se iz gorećeg automobila

11.3.2008. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Sreću u nesreći imala je 52-godišnja Slovenka nastanjena u Labinu kada je, nakon bračne svađe, uz kombinaciju viskija i tableta zaspala s cigaretom u ruci, zapalila auto ali se i probudila na vrijeme da ne izgori vozilu-buktinji.

Naime, u nedjelju, 9. ožujka policija je oko 18.50 zaprimila dojavu od labinskih vatrogasaca o požaru osobnog automobila u mjestu Ripenda kraj Labina. Dolaskom na mjesto događaja policija je zatekla potpuno izgorjeli „paugeot 207“ i pored njega neozlijeđenu vlasnicu 52-godišnju M.T.D. iz Kamena u Sloveniji. Očevidom je utvrđeno da je požar uzrokovao otvoreni plamen u unutrašnjosti vozila te je isključen svaki tehnički kvar.

 

Neslužbeno saznajemo da su u automobilu pronađeni upaljač i ostaci cigareta te da je M.T.D. zaspala u autu, a veću tragediju spriječio je dim koji ju je probudio.

Svemu je, kako saznajemo, prethodila bračna svađa sa suprugom koji je iz Labina. Nakon svađe M.T.D. je otišla na obližnju benzinsku, kupila si bocu viskija uz koji je popila nekoliko tableta Normabel i zaspala u autu.

 

Kada se probudila otišla je kući, no, kako tamo nije pronašla supruga vratila se u auto i ponovno zaspala vjerojatno s cigaretom u ruci. Probudio ju je dim, a kada je shvatila da auto gori brzo je izašla iz njega.

Policija je isključila pokušaj samoubojstva, a slučaj je proslijeđen nadležnom odvjetništvu.

zapaljeni auto nesreća Ripenda omamljenost nesreća