Labin: Pretječući kolonu maškara izazvao frontalni sudar, trojica ozlijeđena

Labin: Pretječući kolonu maškara izazvao frontalni sudar, trojica ozlijeđena

21.2.2009. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

U frontalnom sudaru, koji se sinoć nekoliko minuta nakon 19 sati dogodio na samom izlazu iz Labina u smjeru Rijeke dvije su osobe lakše ozlijeđene, dok je trećemu pozlilo jutros te je prevezen u pulsku Opću bolnicu. 

Teška prometna nesreća dogodila se na izlazu iz Labina prema Rijeci kod Dubrove u trenutku kada je 20-godišnjak iz Labina ''''alfa romeom'''' pretječući kolonu maškara koje su se vraćala s pusne fešte u Labinu na zavoju naletio na ''''opel astru'''' kojom je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak iz Labina.

Vozač ''''astre'''' i 19-godišnjak iz Labina, suvozač u ''''alfi'''', prevezeni su u pulsku Opću bolnicu gdje su im utvrđene lakše ozlijede, dok je 20-godišnjem vozaču ''''alfe'''' pozlilo jutros oko 5 sati te je nakon pružene liječničke pomoći u labinskom Domu zdravlja prevezen u bolnicu u Pulu gdje je zadržan na liječenju. 

 

Među ozlijeđenima nije bilo sudionika maškara, a igrom sudbine na čelu maskirane kolone, koju je vozač pretjecao nalazilo se vozilo na kojem je bio ogroman lik vraga! 

Cesta je za sva promet bila zatvorena od 19.17 do 21.25 sati.

Editirano 22.2. u 12:55

Foto: Marijan Milevoj, Barkun

 

 

 

 

tjelesna ozljeda maškare opća bolnica pula očevid policija nesreća prometna nesreća preticavanje