Labin: Predstavljena lista IDS-HSU-HNS

Labin: Predstavljena lista IDS-HSU-HNS

28.4.2013. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Politika

"Neki govore da u Labinu vlada atmosfera straha. Možda će se stvarno prestrašiti kada vide našu ekipu pa odustati od izlaska na izbore", poručio je gradonačelnik Tulio Demetlika predstavljajući koalicijsku listu IDS-HSU-HNS za Gradsko vijeće, čiji je nositelj. Demetlika, koji će loviti četvrti gradonačelnički mandat, objavio je da će aspiranti za njegove zamjenike biti isti kao i prije četiri godine - Eni Modrušan i Zoran Rajković.

- Iza nas stoje rezultati; znamo upravljati, imamo viziju razvoja. Nudimo najbolji tim koji građanima može jamčiti stabilnost, sigurnost i kontinuitet, za Labin koji volimo; grad u kojem je svatko jednako poštovan bez obzira na dob i spol, status i imetak, nacionalnost, vjeru ili političko uvjerenje. Zalagat ćemo se za Labin koji otvara perspektivu mladima, poduzetništvu i pruža socijalnu sigurnost svima koji su dio života ugradili u svoj grad, naglasio je Demetlika.

Kandidatima s liste, šarolikih struka i generacija, s čak 11 novih imena, podvukao je, pokrili su sve segmente društva, odnosno interese svih dobnih skupina, od predškolaca do umirovljenika, te spojili javni i privatni sektor.

- Ovi su ljudi, među kojima ima i nestranačkih kandidata, odlučni staviti obraz pred građane i svoje znanje maksimalno dati za Labin koji radi, zaključio je aktualni prvi čovjek Grada, uz neizostavni rudarski pozdrav - "Sretno!".

Svaki od 17 članova liste ponaosob se predstavio pod starogradskom Ložom. Drugo mjesto zauzima Valter Glavičić (IDS), treće Federika Mohorović (nestranačka kandidatkinja), četvrto Alda Miletić (HSU), a peto donedavni predsjednik Vijeća Valter Poropat (IDS). Koalicijskim partnerima najjače stranke u proteklom mandatu pripala su tri mjesta, sva među prvih osam. (I. RADIĆ)

 

Lista:

1. Tulio Demetlika

2. Valter Glavičić

3. Federika Mohorović

4. Alda Miletić

5. Valter Poropat

6. Giuliano Milevoj

7. Đanluka Miletić

8. Josip Mohorović

9. Marin Zagrić

10. Dorino Rajković

11. Dean Milevoj

12. Katarina Bastijanić

13. Danijela Zandel

14. Elvis Diminić

15. Eda Klapčić

16. Darijan Čekada

17. Smiljan Popov

 

 

danijela zandel ids hsu alda miletić demetlika zoran rajković eni modrušan valter poropat