Labin: Ove subote rukometni dan - raspored utakmica

Labin: Ove subote rukometni dan - raspored utakmica

13.6.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Ove subote 17.6. s početkom u 16:00 sati održat će se već tradicionalna manifestacija Rukometni dan. Očekuje nas mnoštvo rukometnih utakmica u kojima će svoje umijeće pokazati najmlađi kovari, svoje snage odmjeriti će roditelji i članovi kluba, kraj sezone obilježiti će seniori a svojih rukometnih dana prisjetiti će se bivši kovari i labudice. Kao što smo spomenuli manifestacija započinje u 16:00 sati turnirom u mini rukometu na kojem će nastupati igrači i igračice RK Mladi Rudar i ŽRK Rudar.

 

Zatim su na rasporedu utakmice dječaka, mlađih kadeta i kadeta Mladog Rudara te podjela nagrada za „kovarića" godine u dvije selekcije, dječaka i mlađih kadeta. U 18:00 sati započinje utakmica roditelja i članova oba rukometna kluba. Prošle godine takva utakmica se odigrala po prvi puta što se pokazalo kao pun pogodak s obzirom da su uloge igrača preuzeli roditelji a dijeca su sve pratila sa tribina. Nakon roditelja na teren izlaze kovari veterani koji će svoje snago odmjeriti sa veteranima Arene i momčadi All Star Istria.

 

Nakon mini turnira za veterane na teren izlaze naše labudice koje će se prisjetiti svojih najljepših dana u utakmici protiv veteranki Arene. Za kraj, kao i svake godine, uspješni kraj sezone obilježit će seniori Mladog Rudara u utakmici protiv momčadi Istre sastavljene od igrača RK Buzeta i ostalih klubova u Istri.

 

Upravo zadnja utakmica na manifestaciji bit će u znaku siječanja na našeg kovara Klaudia Bresca Mikota koji je svo svoje rukometno znanje, što igračko što trenersko, godinama bezuvijetno poklanjao svima nama.

 

RASPORED manifestacije:

16:00 / turnir Mini rukomet - RK Mladi Rudar i ŽRK Rudar

17:00 / utakmica Dječaka Mladog Rudara

17:30 / utakmica Mlađih kadeta i Kadeta Mladog Rudara

18:00 / utakmcia roditelja i članova kluba

18:30 / turnir veterana (RK Rudar, RK Arena, All Star Istria)

19:20 / veteranke - labudice ŽRK Rudar - veteranke ŽRK Arena

19:45 / seniori Mladi Rudar - All Star Istria

 

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje labinskog rukometa da nam se pridruže u subotu te da zajedničkim druženjem stavimo točku na i za sezonu 2016/2017. BUDI KOVAR!

 

rukometni dan rk mladi rudar sport