Labin - Prodane sve parcele u industrijskoj zoni

11.10.2007. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Nakon otvaranja pet prispjelih ponuda s urednom dokumentacijom, Gradsko poglavarstvo posljednju je slobodnu parcelu u industrijskoj zoni Vinež dodijelilo tvrtki Peva, koja je ponudila najviši iznos - 255 tisuća kuna. Budući da su sada sve parcele iz prve faze prodane, a još ima interesa poduzetnika, gradonačelnik Tulio Demetlika predložio je širenje zone.
Članovi poglavarstva jednoglasno su odobrili prijedlog konačnog nacrta pravilnika o unutarnjem redu gradske uprave, čemu su prethodile neke izmjene odredbi o stručnoj spremi potrebnoj za pojedina radna mjesta. U redovnom postupku je i procedura dodjele zamjenskoga stana Jeleni Lalić, koja trenutno koristi stan u zgradi područne škole Vinež. Po iseljenju korisnice u gradski stan na Katurama prostor će se prenamijeniti u školsku kuhinju i učiteljski kabinet.
Pristigle molbe i zahtjevi rješavat će se na idućoj sjednici krajem mjeseca, nakon povratka gradskog izaslanstava iz Cavtata, gdje će biti održana dodjela nagrada Plavi cvijet, koju je ove godine u kategoriji najuređenijeg mjesta na Jadranu osvojio Rabac.