Labin - Obavijest: Pomoć za nabavku školskog pribora

Labin - Obavijest: Pomoć za nabavku školskog pribora

22.8.2016. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Upravni odjel za samoupravu i opće poslove Grada Labina obavještava roditelje i učenike da 22. kolovoza 2016. godine započinje podjela Potvrda o pravu na pomoć za nabavu školskog pribora. Potvrde se mogu preuzeti u Gradskoj upravi u Upravnom odjelu za samoupravu i opće poslove Grada Labina, II. kat, soba 15, a sve informacije mogu se dobiti na telefon 866-842. 

 

Pravo na pomoć za nabavku školskog pribora ostvaruju učenici čija obitelj ostvaruje prava iz Socijalnog programa Grada Labina; pravo na zajamčenu minimalnu novčanu naknadu ili osobnu invalidninu; djeca hrvatskog ratnog vojnog invalida iz Domovinskog rata i učenici iz obitelji koje ostvaruju pravo na doplatak za djecu (jednoroditeljske obitelji, samohrani roditelji i obitelji s troje i više djece). 

 

Pravo na pomoć za nabavu školskog pribora osigurava se sufinanciranjem dijela troškova u iznosima: za učenike od I. do IV. razreda osnovne škole u svoti od 250,00 kuna, za učenike od V. do VIII. razreda osnovne škole u svoti od 300,00 kuna, za učenike srednjih škola u svoti od 350,00 kuna.

 

 

pomoć socijalni program školski pribor škola obrazovanje