Kvalitetna elektronička glazba na »Muzičkoj industriji«

Kvalitetna elektronička glazba na »Muzičkoj industriji«

13.8.2008. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Glazba

U PETAK ĆE SE U MONVIJU ODRŽATI OPEN - AIR PARTY »INDUSTRIJA 2008«

 

Dolazi nam još jedan u nizu atraktivnih ljetnih festivala elektroničke glazbe - u organizaciji Balance FM - a, u petak će se u zabavnom centru »Monvi« održati party »Industrija 2008« koji će okupiti izvođače iz čak tri područja elektronske glazbe - progressive housea, break beata i techna, a party je ujedno i najava novih glazbenih događanja pod nazivom »Muzička industrija«. Ovoljetna, prva po redu »Industrija« dovodi mnoštvo kvalitetnih DJ-a koji ne nastupaju zasebno, već su svi dio raznih glazbenih projekata, a to je ujedno i posebnost ovog atraktivnog ljetnog open-air partyja.

 

Tako je jedno od najatraktivnijih imena »Industrije 2008« britanski dvojac Stanton Warriors kojeg čine Dominic B i Mark Yardley, a danas su prvo ime svjetske break beat scene. Zajedno djeluju od 1998. dok su 2001. godine izdali kompilaciju »Stanton Sessions« koja do danas ostaje najprodavaniji break beat album svih vremena.

 

Atraktivan performance najavljuju i headlineri Amfiteatra, trojac okupljen pod nazivom S.O.S. odnosno SexOnSubstance kojeg čine Desyn Masiello, inače miljenik domaće publike upravo zbog njegovih mnogobrojnih nastupa u našim krajevima, Demi i Omid 16B. Njihov projekt S.O.S. djeluje od 2004. godine, a ovo mu je premijerni nastup u Hrvatskoj čijoj će atraktivnosti zasigurno pridonijeti i njihov performance na čak šest CD playera, tri DJ mixera, tri laptopa i nekolicini studijskih uređaja pomoću kojih će prisutne voditi kroz četverosatno house putovanje.

 

Potporu ovim atraktivnim nastupima u Amfiteatru pružit će DJ Lemon, Mark Ash i Bebetto. Svi oni željni žešćih ritmova doći će na svoje u Templeu gdje će nastupiti brazilsko - njemački dvojac DJ Murphy i Christian Fischer, ujedinjeni pod nazivom Deckmonsters. Ovaj zasigurno najluđi techno dvojac neizostavna je karika svih najvećih festivala elektroničke glazbe, a u petak će uz njih u Templeu nastupiti DJ Chiko i DJ Gumja.

 

Ulaznice za ovaj party moguće je nabaviti u Aquarius CD music shopovima po cijeni od 110 kuna. Ulaznice će na ulazu iznositi 140 kuna. Također, svi oni koji su u pretprodaji kupili ulaznice za nedavno održani Rabac Summer Festival te ispunili kupone koji su se nalazili na kartama nalaze se na listi za poseban, slobodan ulaz uz apel organizatora kako je ovu pogodnost moguće iskoristiti do jedan sat iza ponoći.