KuC `Lamparna` obilježava Mjesec borbe protiv ovisnosti (19. i 20.11.2010)

KuC `Lamparna` obilježava Mjesec borbe protiv ovisnosti (19. i 20.11.2010)

17.11.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

U sklopu projekta „Prevencija ovisnosti među mladima na Labinštini kroz djelatnosti KuC-a „Lamparna" od 15.11. do 15.12.2010. u KuC „Lamparna" obilježava se Mjesec borbe protiv ovisnosti. Prva aktivnost obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti održati će se 19. i 20.11. u suradnji s Vrbovečkom udrugom mladih (VUM).

 

NAJAVA DOGAĐANJA

za izložbu "Slikovnice za odrasle", predavanje "ekonomija nasilja",

Anti-modnu reviju i koncert u sklopu projekta

Drugačiji način života -  reUSE kultura

 

 

Vrbovečka udruga mladih i Labin Art Express u suradnji sa Savezom udruga Clubture organiziraju niz događanja koja će se održati u KUC-u Lamparna u Labinu za vikend 19. i 20. studenoga 2010.

 

U petak, 19. studenoga će se održati predavanje Tihane Tarandek Galović na temu ekonomije nasilja u sklopu kojeg će se gledati kratki film "Story of Stuff" nakon kojega slijedi otvorenje izložbe REspam kolektiva pod nazivom "Slikovnice za odrasle". Početak programa je u 18 sati. REspam kolektiv su Sanja Tarandek, Petra Ladović, Ana- Marija Paček, studentice Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.

 

U subotu, 20. studenoga od 21 sat na programu su Anti-modna revija i koncert labinskog benda Breech Deenower i bubnjarske skupine KenKedenKe. Reviju će nositi članovi VUM-a koji će nositi prerađenu, redizajniranu odjeću sakupljenu u reUSE centru u Vrbovcu. Nakon revije će se održati aukcija na kojoj će građani moći kupiti prikazanu odjeću po popularnim cijenama. Prikupljeni novac bit će utrošen za daljnji rad reUSE centra u Vrbovcu.

 

mjesec brobe protiv ovisnosti ovisnost kuc lamparna lamparna