Krčka regata 2017. Manola Miletić osvojila 2., Paola Miletić 3. mjesto!

Krčka regata 2017. Manola Miletić osvojila 2., Paola Miletić 3. mjesto!

3.7.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Proteklog vikenda, od subote 1. do nedjelje 2. srpnja, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na Krčkoj regati za klasu Optimist, Laser 4.7 i Laser Radial u organizaciji jedriličarskog kluba Plav iz Krka. Na regatu se odazvalo ukupno 82 natjecatelja, u klasi Optimist prijavljeno je 58, u klasi Laser 4.7 22 i u klasi Laser Radial 2 natjecatelja.

Jedriličarski klub Kvarner u klasi Optimist predstavljali su Dino Kalac, Manola Miletić i Eugen Kulić Golja, a u klasi Laser 4.7 Paola Miletić i Viktor Kulić Golja u pratnji Nenada Borića. Prvog dana sve klase odjedrile su predviđenih tri plova dok se drugog dana nije jedrilo zbog nedostatka vjetra.

U klasi Laser 4.7 Paola Miletić je osvojila 3. mjesto u konkurenciji djevojčica i 6. mjesto u ukupnom poretku. Viktor Kulić Golja je zauzeo 10. mjesto u ukupnom poretku.

U klasi Optimist Dino Kalac zauzeo je 11. mjesto u ukupnom poretku sa najboljim ulaskom u cilj na 9. mjestu u trećem plovu. Manola Miletić je osvojila 2. mjesto u konkurenciji djevojčica do 12 godina i 15. mjesto u ukupnom poretku. Eugen Kulić Golja je zauzeo 23. mjesto u ukupnom poretku.

 

JK Kvarner Rabac

 

 

jk kvarner jedrenje manola miletić paola miletić