Krčka regata 2015. David Medančić osvojio prvo mjesto, Tajana Filipaš druga u konkurenciji do 12 godina!

Krčka regata 2015. David Medančić osvojio prvo mjesto, Tajana Filipaš druga u konkurenciji do 12 godina!

6.7.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Proteklog vikenda, od subote 4. do nedjelje 5. srpnja, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na Krčkoj regati za klasu Optimist, Laser 4.7 i Laser Radial u organizaciji jedriličarskog kluba Plav iz Krka. Na regatu se odazvalo ukupno 68 natjecatelja, u klasi Optimist prijavljeno je 50, u klasi Laser 4.7 15 i u klasi Laser Radial 3 natjecatelja.


Jedriličarski klub Kvarner predstavljali su David Medančić, Tajana Filipaš, Anteo Šumberac, Goran Šime Stipanov, Viktor Kulić Golja, Eugen Kulić Golja, Dino Kalac i Manola Miletić.

U dva dana odjedreno je predviđenih pet plovova prema rasporedu. David Medančić bio je najbolji u četiri plova i sa minimalnih 4 boda nakon odbacivanja najlošijeg plasmana osvojio prvo mjesto.
 
Najlošiji Davidov plasman bio je u zadnjem plovu kada je ušao u cilj na trećem mjestu.
 
Tajana Filipaš osvojila je drugo mjesto u konkurenciji djevojčica i 5. mjesto u ukupnom poretku. Najbolji plasman Tajana je ostvarila u posljednjem plovu kada je u cilj ušla na drugom mjestu. Anteo Šumberac zauzeo je 11., Goran Šime Stipanov 21., Viktor Kulić Golja 23., Eugen Kulić Golja 31., Dino Kalac 38. i Manola Miletić 40. mjesto u ukupnom poretku.
 
 
 
 
 
 
 
PR
 
 

jk kvarner jedrenje david medančić tajana filipaš