Krajem mjeseca u Lamparni sajam rabljenih stvari

Krajem mjeseca u Lamparni sajam rabljenih stvari

8.2.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Novootvoreni ''''Club 21'''' u KuC-u ''''Lamparna'''' Labin organizira u Nedjelju, 28. veljače, prvi ovogodišnji buvljak - sajam rabljenih stvari, kojem je cilj obogatiti društveni život u gradu te po uzoru na brojne druge hrvatske gradove ponuditi građanima mogućnost kupnje raznih, rabljenih ili čak novih, uporabnih predmeta po niskim cijenama, kao i priliku da se riješe nepotrebnih stvari koje godinama skupljaju prašinu po tavanima ili podrumima, a da pri tom nešto i zarade. Naime, današnje konzumerističko društvo navodi nas da neprestano gomilamo nepotrebne predmete i odjeću, ili kupujemo nove i oni stari nam više ne trebaju te ih potom često bacamo, iako bi nekome mogli koristiti. 

Stoga ovim putem pozivamo sve građane Labinštine, mlade i stare, da dođu na prvi u nizu sajmova, koji će se ukoliko bude interesa održavati redovito, svaku posljednju nedjelju u mjesecu, u nekadašnjoj rudarskoj Lamparni, danas modernom, gradskom, kulturno-zabavnom centru «Club-u 21», kakvim se mogu pohvaliti rijetki gradovi u Hrvatskoj, veći i bogatiji od našeg Labina.

Iskoristite priliku i donesite 28.02. stvari koje ionako namjeravavate baciti i usput pokušajte na njima nešto i zaraditi, a ako i ne uspijete garantiramo vam da ćete se dobro zabaviti!

Oni koji nemaju što ponuditi ili nisu zainteresirani da nešto prodaju, moći će razgledati te jeftino kupiti najrazličitije rabljene predmete, koje će na sajmu nuditi vaši sugrađani. 

Sudjelovanje je besplatno, a rok prijave je do 18.2.2010.

Osobe za kontakt: Jelena Batelić, 092/2395042, e-mail: jelena@lae.hr
Dejan Išin, e-mail: dejan@lae.hr 

Nedjelja 28.02.2010., od 10:00 do 18:00

sajam rabljenih stvari rabljene stvari sajam club 21 kuc lamparna lamparna predmeti prodaja trampa trgovanje