KONCERT Pošalji sve u P.M. i izađi na REFERENDUM! @ KuC Lamparna, Labin 28.03.2015.

KONCERT Pošalji sve u P.M. i izađi na REFERENDUM! @ KuC Lamparna, Labin 28.03.2015.

23.3.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Ekologija

Povodom predstojećeg referenduma na Labinštini u svezi igradnje trećeg bloka TE u Plominu, Labin Art Express XXI (L.A.E. XXI) u Klubu mladih „Club 21” KuC-a „Lamparna” Labin, u subotu, 28. ožujka 2015. s početkom u 22:00, organizira besplatan koncert pod nazivom „Pošalji sve u p.m. i izađi na referendum“.  

Svrha ovog koncerta je animiranje građana, posebice mladih, da u nedjelju 29. ožujka u što većem broju izađu na savjetodavni referendum raspisan za područje Grada Labina te općina Raša, Sv. Nedelja, Pićan i Kršan, radi izjašnjavanja o pitanju: “Jeste li za izgradnju TE Plomin C 500 na ugljen?”.
 
Na koncertu će nastupiti labinske grupe We Stand United, Teramoth, Total Revenge, Noga Uganda, The Crossroads, Tena Bevčar & Filip Flego, kao i Replay Band iz Kringe koji će predstaviti svoj prvi single „Priča o njoj” te nekoliko DJ-a i posebnih gostiju iznenađenja.
 
 
 
 
 Projekt Klub madih “Club 21″ sufinancira Ministarstvo socijalne politike i mladih  
 
Ostali donatori KuC-a “Lamparna” u 2015.: Zaklada Kultura nova, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Republika Hrvatska – Ministarstvo kulture

Koncert referendum Labin Art Express XXI Rudarska 1 bendovi Klub mladih Club 21 ugljen TE Plomin C Plomin ulaz besplatno mladi građani angažman dji