Kino program za nadolazeći vikend 11.mjesec

Kino program za nadolazeći vikend 11.mjesec

7.11.2023. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Petak 10.11. i subota 11.11. rezervirani su za animirani film Inspektor Brk i zagonetni slučaj i glazbenu dramu 3211. S početkom u 18:00, pogledajte Inspektora Brka, zanimljivu animiranu avanturu koja prati istoimenog inspektora u naumu da riješi slučaj zagonetnog ubojstva. Film je inspiriran djelima Agathe Christie tako da vas i vaše najmlađe očekuje Poirot u obliku simpatičnog pauka, Inspektora Brk. Nakon animiranog filma, u 20:00, očekuje vas 3211, glazbeno-biografska drama koja prati srpskog glazbenika Stefana Đurića - Rastu. Inspiriran vremenom koje je proveo u zatvoru gdje se, umjesto da duhovno klone, suočava sa samim sobom i svojim životom kroz pjesme. 3211 tako postaje istinita priča i glazbeni album koji prati transformativno iskustvo mladog glazbenika u žudnji za slobodom.

Ako ste propustili Inspektor Brk i zagonetni slučaj, film će se ponovno prikazati u nedjelju, 12.11. u 17:00 nakon čega u 19:00 slijede Marveli, najnoviji film iz Marvelovog svijeta super-junaka. U opasnoj misiji spašavanja svemira, osvetnici Carol Danvers pridružuju se Kamala Harris (Ms Marvel) i Monica Rimbaud (WandaVision). Nakon neuspješnog zadatka u svemiru, super-moći tri junakinja se isprepliću što dovodi do niza komičnih i napetih akcijskih scena koja će držati publiku na rubu sjedala. 

Kazalište u gostima

U četvrtak 9.11. s početkom u 19:00, očekuje vas hit predstava Ocat i sin, komedija u kojoj raskoš svog talenta iskazuju kultni Zlatan Zuhrić - Zuhra i Tin Sedlar. Predstava je nasmijala publiku širom Hrvatske, a srca labinske publike će imati priliku osvojiti ovog četvrtka. Predstavu organizira Showtime music and theatre koji vrši i prodaju karata.

Dobrodošli u Kino Labin!

Pratite nas na webu (www.uciliste-labin.hr) ili na društvenim mrežama te saznajte novosti oko programa u Kinu Labin.

kino labin film crtani film kazalište u gostima