KBK Budokai Labin sudjelovao na "Otvorenom kupu Slunja"

KBK Budokai Labin sudjelovao na "Otvorenom kupu Slunja"

20.10.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

  Izvještaj sa  kickboxing natjecanja „Otvoreni kup Slunja“  održanom u Slunju   18.10.2014.  - Labinjanima  6  medalja. Marino  Faraguna  i Filip Grbić osvojili  pehare  za  najbolje  natjecatelja.

     Na natjecanju, u organizaciji  Hrvatskog kickboxing saveza  i  kickboxing  kluba „Tigar Slunj “,  nastupilo je 22  klubova  iz  Hrvatske  i  Bosne  i Hercegovine  sa  223  natjecatelja.
   Labinski kickboxing  klub se vratio kući sa  dva  pehara za  najboljeg pojedinca i  6  medalji od kojih  :  4 zlatne i   dvije srebrne .
   Labinski  su reprezentativci  dobro  odradili ovo natjecanje.
  Marino  Faraguna  nastupio je u pointfightingu  u konkurenciji  juniora  u kategoriji do 69 i 74 kilograma. Osvojio je  zlato u obje kategorije  pa  je ponovo proglašen najboljim  natjecateljem kod juniora za što je nagrađen peharom.
   Filip Grbić osvojio je također  dvostruko zlato u pointfigtingu  kod mlađih kadeta i to u kategoriji do 47 kilograma i u kategoriji plus 47 kilograma pa  je proglašen najboljim mlađim kadetom za što je nagrađen posebnim peharom. 
  Leonardo Topčagić ima dvostruko srebro  i to kod juniora  u  pointfightingu  u  kategoriji do 74 kilograma i u kategoriji do79 kilograma.
  

Josip Faraguna

kbk budokai labin labin natjecanje otvoreni kup slunja marino faraguna filip grbić leonardo točagić josip faraguna