KBK Budokai Labin na Otvorenom kupu u kickboxingu „Polača open 2014.“ u pointfightingu, lightcontactu i kicklightu

KBK Budokai Labin na Otvorenom kupu u kickboxingu  „Polača open 2014.“  u pointfightingu, lightcontactu i kicklightu

2.6.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na natjecanju, u organizaciji  Hrvatskog   kickboxing saveza  i domaćeg kickboxing kluba  nastupilo je  19  klubova sa 193 natjecatelja.

    Labinski se natjecatelji sa ovog natjecanja vraćaju sa 6 medalja od kojih 4 zlata i 2 srebra, te  peharom za najbolju natjecateljicu.

     Najuspješniji u labinskoj ekipi bila je Franka Fonović sa dva osvojena zlata i to u  pointfightingu u kategoriji do 60 kilograma i u kategoriji do 65 kilograma kod starijih kadetkinja. Ujedno je  proglašena najboljom natjecateljicom kod starijih kadetkinja  za što je nagrađen  prigodnim peharom.

  Filip Grbić osvojio je također dva zlata  u pointfightingu u kategoriji do 47 kilograma kod mlađih kadeta i u kategoriji do 47 kilograma kod starijih kadeta.

  Sjajan je bio i Leonardo Topčagić sa dva srebra  u pointfightingu kod starijih kadeta u kategoriji do 69 kilograma i u kategoriji plus 69 kilograma.

 Jedan dio natjecatelja sudjelovao je i na natjecanju humanitarnog karaktera u Rovinju. Od labinskih natjecatelja najzapaženiji je bio  Marino Faraguna.

Josip Faraguna

kbk budokai labin budokai kickboxing filip grbić leonardo topčagić marino faraguna