Karlo Frankola i mentorica Ticijana Šumberac nagrađeni `Oskarom znanja` - pozvani i na 23. dodjelu HEP-ove Nagrade "IMAM ŽICU!

Karlo Frankola i mentorica Ticijana Šumberac nagrađeni `Oskarom znanja` - pozvani i na 23. dodjelu HEP-ove Nagrade "IMAM ŽICU!

3.7.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Na svečanosti  održanoj 29. lipnja 2017. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu "Oskarom znanja" za šk.g. 2016.-2017. nagrađeno je 219 učenika koji su osvojili prvo mjesto na državnim natjecanjima.

Posebnim priznanjem nagrađeni su i njihovi mentori. Među najizvrsnijim učenicima koji su postigli izvrsna postignuća bio je i Karlo Frankola, gimnazijalac iz 2. razreda opće gimnazije Srednje škole Mate Blažine Labin, koji je na državnom natjecanju iz matematike, pod vodstvom profesorice Ticijane Šumberac, osvojio 1. mjesto (OVDJE!).

Zahvaljujemo se županu Valteru Flegu i pročelnici Upravnog odjela za obrazovanje, tehničku kulturu i sport Istarske županije, Patriciji Percan, na organizaciji zajedničkog prijevoza za sve istarske „oskarovce" u Zagreb.

 

Karlo Frankola je pozvan i na 23. dodjelu HEP-ove Nagrade "IMAM ŽICU!" koja će se održati 4. srpnja 2017. u sjedištu HEP-a u Zagrebu. Novčanu nagradu dobivaju svi učenici koji su osvojili prvu nagradu na državnim prirodoslovnim natjecanjima. Nagrada IMAM ŽICU! najdugovječniji je društveno odgovorni projekt u Hrvatskoj koji spaja gospodarstvo s osnovnim i srednjoškolskim obrazovanjem. Nagrađeni učenici i njihovi nastavnici-mentori obići će i HEP-ovu punionicu za električna vozila.

 

ssmb.hr

 

 

 

 

 

 

oskar znanja imam žicu karlo frankola ticijana šumberac obrazovanja nagrada natjecanje