Kajin podržao nezavisnog Darka Martinovića za gradonačelnika Labina: Poslovi svima, a ne samo podobnima

Kajin podržao nezavisnog Darka Martinovića za gradonačelnika Labina: Poslovi svima, a ne samo podobnima

17.4.2013. // iPress // Objavljeno u kategoriji Politika

Sugrađanima je kandidaturu za gradonačelnika Labina u Malom kazalištu predstavio nezavisni kandidat Darko Martinović, predstavivši smjernice svog predizbornog programa koji se temelji na snažnom usmjerenju ka obrtništvu i malom poduzetništvu, strategiji gospodarskog rasta i zapošljavanja te transparentnosti poslovanja gradske uprave. Cilj je, kazao je, otvoriti institucije grada građanima i pružiti im savjete, informacije, edukaciju i poticaje kako bi se lakše zaposlili, uspješnije poslovali i bolje živjeli.

- Želimo raditi i stvarati, a to me ponukalo da u animiranje svih ljudi dobre volje upregnem sebe, sav svoj potencijal i svo životno iskustvo, naglasio je Martinović, najavivši modernizaciju gradske uprave te racionalnije i transparentno trošenje gradskog proračuna. - Građanima moramo vratiti institucije Grada, Labin mora postati grad jednakih. Poslove moraju dobivati svi, a ne samo podobni. Mora nestati strah od onoga što će netko reći ako te s nekim vidi na kavi, kazao je Martinović.

Kandidaturi Darka Martinovića potporu je pružio saborski zastupnik i kandidat za župana Istarske županije Damir Kajin te nezavisni kandidati za gradonačelnike i načelnike istarskih gradova i općina i simpatizeri. Kajin je podsjetio na nezavidnu gospodarsku, socijalnu i političku situaciju u Istri, napomenuvši kako su Labinu i cijeloj Istri potrebne promjene, te je Martinovića i sve Labinjane podržao da hrabro krenu u njih već na ovim lokalnim izborima.

Martinovićevu kandidaturu podržavaju i bivši župan Stevo Žufić, kandidat za gradonačelnika Rovinja Bruno Poropat, kandidat za gradonačelnika Poreča Ljubo Kosić te Marino Folo.

darko martinović politika kajin izbori 2013 lokalni izbori