Još jedan uspjeh labinske glazbene scene - Elyn Porter pobjednici su gitarijade Beerfesta u Svetom Lovreču

Još jedan uspjeh labinske glazbene scene -  Elyn Porter pobjednici su gitarijade Beerfesta u Svetom Lovreču

13.8.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Labinska grupa Elyn Porter pobjednici su gitarijade Beerfesta u Svetom Lovreču, održanog prošlog vikenda. Na samom festivalu natjecalo se ukupno pet bendova, a pored toga nastupili su i Silente, Belfast Food, Šajonsi, Šćike te još nekoliko bendova.
Grupi Elyn Porter ovo je već druga pobjeda na natjecanjima tog tipa, a nakon pobjede na 3. festivalu Labinskih Bendova, sada su osvojili snimanje EP albuma na prestižnom SAE Univerzitetu u Ljubljani!

Ovi mladi Labinjani iza sebe imaju već dva snimljena singla te su se pojavili na kompilaciji Labinska Scena Vol1., a glazba koju sviraju može se okarakterizirati kao rock grunge stoner.
 
 
Sljedeći nastup imaju ovog petka, 14. kolovoza, u sklopu memorijalnog koncerta House Of David koji se već drugu godinu održava na Dubrovi kraj Labina u čast prerano preminulog Davida Tenčića koji je također bio član bendova s labinske scene.
 
 
Ovo je još jedan uspjeh labinske alternativne glazbene scene koja je doživjela procvat u zadnjih par godina, a koja će se nakon riječkog Palacha i pulskog Rock Caffea predstaviti još u Umagu te Zagrebu početkom jesenske koncertne sezone!

elyn porter glazba gitarijada bend