JK Kvarvner sudjelovao na regati 13. Mamorijal Zlatana Pečenkovića

JK Kvarvner sudjelovao na regati 13. Mamorijal Zlatana Pečenkovića

1.4.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Od 30. ožujka do 31. ožujka 2019. održana je regata 13. Mamorijal Zlatana Pečenkovića u organizaciji JK "Vega" Pula za klase Optimist, Laser 4,7 i Laser Radial. Jedriličari JK Kvarner imali su na regati 12 svojih predstavnika u svim klasama. Na regatu se odazvalo ukupno 83 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Češke i to 53 u klasi Optimist, 21 u klasi Laser 4,7 i 9 u klasi Laser Radial. 

Na regati je odjedreno ukupno 5 plovova za sve klase po laganom maestralu od desetak čvorova.

JK Kvarner je na regati predstavljalo 12 jedriličara i to : Dorian Čekada, Manola Miletić, Andrea Batelić, Diego Merlin, Filip Smoković, Max Lukas Gobo i Laura Batelić u klasi Optimist, Dino Kalac i Eugen Kulić Golja u klasi Laser 4,7 i Viktor Kulić Golja, Inga Kos i Enrico Kos u klasi Laser Radial.

Jedriličari JK Kvarner su na regati postigli slijedeće rezultate: Klasa Optimist: Dorian Čekada osvojio je 13. mjesto s najboljim ulaskom u cilj na 7. mjestu, Manola Miletić osvojila je 20. mjesto s najboljim ulaskom u cilj na 9. mjestu, Andrea Batelić osvojio je 25. mjesto s najboljim ulaskom u cilj na 15. mjestu, Diego Merlin osvojio je 28. mjesto s najboljim ulaskom u cilj na 25. mjestu, Filip Smoković osvojio je 31. mjesto s najboljim ulaskom u cilj na 21. mjestu, Max Lukas Gobo osvojio je 43. mjesto s najboljim ulaskom u cilj na 34. mjestu, a Laura Batelić osvojila je 45. mjesto s najboljim ulaskom u cilj na 27. mjestu. U klasi Laseer 4,7 Dino Kalac zauzeo je 9. mjesto s najboljim ulaskom u cilj na 6. mjestu, a Eugen Kulić Golja zauzeo je 15. mjesto s najboljim ulaskom u cilj na 11. mjestu. U klasi Laser Radial, Viktor Kulić Golja osvojio je 6. mjesto s najboljim ulaskom u cilj na 4. mjestu, Inga Kos osvojila je 7. mjesto s najboljim ulaskom u cilj na 5. mjestu, a Enrico Kos osvojio je 8. mjesto s najboljim ulaskom u cilj na 6. mjestu u dva plova.

jk kvarner jedrenje regata memorijal zlazana pećenkovića jk vega pula klasa optimist laser 4.7 laser radial