JK Kvarner sudjelovao na regati Mittel Europa Opti Race

JK Kvarner sudjelovao na regati Mittel Europa Opti Race

7.5.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Proteklog vikenda, od subote 5. do nedjelje 6. svibnja, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na regati Mittel Europa Opti Race za klasu Optimist u organizaciji jedriličarskog kluba Histria iz Umaga. Na regatu se odazvalo 23 jedriličara i jedriličarki iz Slovenije i Hrvatske.

Jedriličarski klub Kvarner u pratnji trenera Vlade Matijavića i Nenada Borića predstavljali su Manola Miletić, Dorian Čekada, Andrea Batelić, Alessia Juričić, Diego Merlin, Filip Smoković i Laura Batelić. U dva dana ukupno je odjedreno četiri plova.

Najbolji rezultat iz redova JK Kvarner ostvarila je Manola Miletić koja je osvojila 3. mjesto u konkurenciji djevojčica i 4. mjesto u ukupnom poretku. Dorian Čekada zauzeo je 8. mjesto, Andrea Batelić 10. mjesto u ukupnom poretku i 2. mjesto u Mini Kupu Istarske Županije, Alessia Juričić zauzela je 13. mjesto. Diego Merlin zauzeo je 14. mjesto u ukupnom poretku i 2. mjesto u konkurenciji dječaka do 12 godina. Filip Smoković zauzeo je 15. mjesto u ukupnom poretku i 3. mjesto u konkurenciji dječaka do 12 godina. Laura Batelić zauzela je 21. mjesto u ukupnom poretku.

JK Kvarner

jk kvarner jedriličarski klub rabac mittel europa opti race klasa optimist histria umag vlado matijavić manola miletić dorian čekada andrea batelić alessia juričić diego merlin filip smoković laura batelić