JK Ippon vrši upis novih članova svih dobnih skupina i pozivaju vas da se javite i dođete na probni trening.

JK Ippon vrši upis novih članova svih dobnih skupina i pozivaju vas da se javite i dođete na probni trening.

7.9.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Treninzi su organizirani u manjim skupinama podijeljenim prema dobi i iskustvu, a svi novoupisani najprije sa trenerima prolaze osnove padova i kretanja tako da prethodne sportske vještine nisu potrebne. Judo je idealan izbor za prvi sport, ali osim za najmlađe, judo je vrlo dobar i popularan izbor za starije početnike.

Judo klub Ippon ima gotovo 50 godina dugu tradiciju rada i nastupanja na natjecanjima, a svake se godine osvajanjem odličja na državnim prvenstvima i raznim međunarodnim turnirima iznova potvrđuje i dokazuje znanje i zalaganje trenera i natjecatelja. Trenerski kadar stasao je iz redova nekadašnjih vrlo uspješnih natjecatelja, osvajača državnih i europskih medalja. Za stručno trenersko zvanje školovali su se pri Hrvatskoj olimpijskoj akademiji i Akademiji Međunarodne judo federacije, a redovito se usavršavaju kroz seminare i obuke. Iz JK Ippon potekle su mnoge sportske nade i kasnije vrlo uspješni sportaši, što u judu, što u drugim sportovima. To dokazuje kako je judo zaista najbolji izbor za uvođenje djece u svijet sporta i za razvijanje motoričkih sposobnosti.

Treninzi za početnike mlađih dobnih skupina  - vrtićki uzrast i niže razrede osnovne škole, održavaju se dvaput tjedno, dok stariji početnici treniraju tri puta tjedno prema rasporedu objavljenom na web stranici. Za dolazak na probni trening možete se unaprijed najaviti trenerima ili doći u dvoranu u nekom od termina. Za mlađe uzraste zaduženi su trenerica Nikol i trener Eric, a za starije početnike i natjecatelje zadužen je trener Vedran.

Dvorana JK Ippon nalazi se u prizemlju s bočne strane tzv. samačkog hotela i u terminima treninga, treneri su na raspolaganju za primiti vas i dati vam sve informacije. Izvan vremena treninga možete ih kontaktirati telefonski, putem web stranice ili putem Facebooka.

I dodatno valja naglasiti kako je judo, od strane UNICEF-a, proglašen najpogodnijim sportom za djecu i mlade od 4 do 21 godina jer se smatra najkompletnijom aktivnosti za djecu u pogledu tjelesnog i mentalnog razvoja i napredovanja.

jk ippon borilački sportovi judo