JK Ippon nastupio na turniru "Kup Državnosti" u Samoboru

JK Ippon nastupio na turniru "Kup Državnosti" u Samoboru

19.5.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu 19.05.2018. natjecatelji judo  kluba Ippon nastupili su na turniru „Kup Državnosti“ koji se održao u Samoboru u organizaciji JK Samobor. Turnir je okupio 237 natjecatelja iz 23 kluba. 

Nastupilo je desetero natjecatelja u uzrastu do 10 i do 12 godina i donijeli su dva zlata, tri srebrne i jednu brončanu medalju. 

U uzrastu do 10 godina zlatnu medalju u kategoriji -30 kilograma osvojio je Hodžić Haris, srebrom su se okitili Dominik Prkut u kategoriji -38 kg i Luka Vujaković u kategoriji -46 kg. Antea Muškardin osvojila je brončanu medalju u kategoriji -40kg. Malo je nedostajalo da se na postolje popne i Luna Zahtila koja je u kategoriji -32 kg zauzela  5. mjesto, a pohvala ide i Arianu Bartoliću koji je u kategoriji -30 kg sa tri pobjede i dva poraza osvojio 7.mjesto.

U uzrastu do 12 godina zlatan je bio Gabriel Banišić u kategoriji -46kg, a Darian Živolić je u kategoriji -38 kg osvojio srebrnu medalju. Karlo Mileta bio je 5. u kategoriji -34kg, a Roko Sabalić 7. u kategoriji -42kg.

Natjecatelje su vodili trener Vedran Pizentić i Eric Zahtila.


jk ippon kup državnosti samobor jk samobor haris hodžić dominik prkut luka vujaković antea muškardin luna zahtila arian bartolić gabriel banišić darian živolić karlo mileta roko sabalić vedran pizentić eric zahtila