JK Ippon nastupio na međužupanijskom turniru Ippon održanom u Sportskom centru Zamet u Rijeci

JK Ippon nastupio na međužupanijskom turniru Ippon održanom u Sportskom centru Zamet u Rijeci

14.5.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U nedjelju 13.05.2018., natjecatelju judo kluba Ippon nastupili su na međužupanijskom turniru Ippon održanom u Sportskom centru Zamet u Rijeci. Turnir je okupio 294 natjecatelja iz 12 klubova.

Sa ovojenih osam zlatnih, tri srebrne i pet brončanih medalja, judo klub Ippon se plasirao na četvrto mjesto u ukupnom poretku.

Pojedinačni rezultati su sljedeći:

U uzrastu do 8 godina je sa četiri pobjede do zlata stigao Mario Kos u kategoriji -24kg, Lukas Josić osvojio je srebrnu medalju u kategoriji -21kg, a Lovro Višnjić broncu u kategoriji -34. Rafael Honović se plasirao na 5.mjesto u kategoriji -34kg, a nastupili su i Aleksej Marin u kategoriji -24kg i Alessio Martinello u kategoriji -27kg koji unatoč dobrim borbama ovoga puta nisu ostvarili plasman.

U uzrastu do 10 godina zlatne medalje su osvojili Antea Muškardin u kategoriji -40kg i Hodžić Haris u kategoriji -27kg, dok je Arian Bartolić osvojio brončanu medalju u kategoriji -30kg. Dominik Prkut se plasirao na 5.mjesto u kategoriji -38kg, a Luna Zahtila na 7.mjesto u kategoriji -32kg.

U uzrastu do 12 godina prvo je mjesto osvojio Gabriel Banišić u kategoriji -42kg, Alison Bӧhnke bila je druga u kategoriji -28kg, a Karlo Mileta (-34kg) i Roko Sabalić (-38kg) osvojili su 5.mjesta u svojim kategorijama.

U uzrastu do 14 godina zlatni su bili Amina Hodžić u kategoriji -36kg, Lukas Jakovljević (-34kg), Matija Sinožić (-38kg) i Dino Ipavec (-50kg). Edib Jagodić osvojio je drugo mjesto u kategoriji -46kg, a bronce su pripale Karli Dobrić (-36kg), Alicji Mikuljan (-44kg) i Paoli Paliska (-63kg). Karlo Dundara (-46kg) i Paolo Giambastiani (-50kg) zaustavljeni su nadomak medalje, porazom u borbi za broncu, plasirali su se na 5.mjesto. 

Natjecatelje su vodili treneri Vedran Pizentić, Nikol Boneta i Eric Zahtila. 


JK Ippon

jk ippon međužupanijski turnir ippon zamet rijeka