Jesenje uređenje zelenih površina

Jesenje uređenje zelenih površina

22.10.2010. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Proteklih dana TD „ 1. maj “ d.o.o. Labin  završilo je sezonsku sadnju cvjetnica na javnim, zelenim površinama u Gradu Labinu. Posađene su maćuhice, primule i potočnice, cvijeće koje odolijeva niskim zimskim temperaturama i osigurava da već u rano proljeće, za sam početak turističke predsezone bude  primjereno uređen. Ove je godine, zbog štednje, zasađeno manje sadnica cvijeća, no unatoč tome uvjereni smo da će naše zelene površine biti ukusno uređene.

 

Za dosadašnji trud Grad Labin ovogodišnji je dobitnik nagrade Zeleni cvijet sa zlatnim znakom Hrvatske turističke zajednice.

 

Ova je nagrada rezultat  zajedničkog objedinjavanja interesa i rada  javnog i privatnog sektora kao ravnopravnih partnera, odnosno  Grada Labina, Turističke zajednice Grada Labina, gradskih komunalnih tvrtki a prije svega građana Grada Labina na zajedničkom cilju da nam naš Labin bude što ljepši, čišći i uredniji. Da bude mjesto u kojem se ugodno živi i u kojem se njegovi građani i naši gosti dobro osjećaju.  

 

Svečana dodjela nagrada i priznanja u projektu „Volim Hrvatsku” održava se u  Rovinju od 20. do 22. listopada 2010. godine.

zelene površine lori luketa dagostin prvi maj komunalno hortikultura sadnice cvijeće uređenje zelenih površina zeleno