Jedriličari JK Kvarner na regati Crikvenica 2010

Jedriličari JK Kvarner na regati Crikvenica 2010

18.8.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Proteklog vikenda jedriličari JK Kvarner u klasama Optimist i Laser 4,7 jedrili su u Crikvenici . Prvog dana jedrilo se po promjenljivom vjetru dva plova koje mnogi nisu uspjeli dovršiti u regularnom vremenu . Drugog dana odjedrena su tri plova po vjetru 10-12 čvorova.

Pijero Načinović bio je najbolje  plasirani jedriličar rabačkog kluba Optimist na 17. mjestu . Iznenadio je Leon Kalac na 29. mjestu s obzirom da jedri nepuna dva mjeseca. Enrico Kos završio je na 40. mjestu, a Natalia Licul kojoj je ovo bila prva regata na 53. Jedrilo je ukupno 67 jedriličara u klasi . Na Laser 4.7 jedrio je Luka Štemberga .

Rezultati...

Po riječima trenera Ivice Matijevića rezultati bi vjerojatno bili i nešto bolji s boljom opremom budući da su postojeće barke i jedra stari i po 20-tak godina.Trenutno ima svega 10-tak opremljenih Optimista što predstavlja problem obzirom da trenutno na treninge dolazi i do dvadeset i troje djece.

 

JK Kvarner

Foto: arhiva JK Kvarner

 

 

leon kalac regata crikvenica ivica matijević jk kvarner jedrenje piero načinović natalia licul luka štemberga enrico kos