Jedinstveni cjenik usluga autotaksi prijevoznika

Jedinstveni cjenik usluga autotaksi prijevoznika

28.7.2009. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Na posljednjoj konferenciji za novinare Grada Labina iznijet je zaključak o davanju prethodne suglasnosti na cijenu autotaksi usluge Obrtničkoj komori Istarske županije, Udruženju obrtnika Labin na cijenu autotaksi usluge. Autotaksi vozila start će naplaćivati 20,00 kuna za vozila do 6 sjedećih mjesta dok će za vozila do 8 sjedećih mjesta start iznositi 30,00 kuna.

Cijena vožnje po kilometru radnim danom, nedjeljom i blagdanom za autotaksi vozila do 6 sjedećih mjesta iznosi 8,00 kuna, dok je za vozila do 8 sjedala dvije kune skuplje.

Cijena vožnje po kilometru u vremenu od 22:00 sati do 06:00 sati za vozila sa manjim brojem sjedećih mjesta iznosi 10,00 kuna dok za vozila do 8 sjedećih mjesta skuplje je za dvije kune.

Čekanje po satu za obije skupine vozila iznosi 80,00 kuna, a osobna i ručna prtljaga naplaćuje se 5,00 kuna po komadu. Ukoliko se usluga prijevoza naruči telefonom, taksimetar se uključuje po dolasku vozila na mjesto polazišta. Cjenik, u koji je uključen PDV, počinje se primjenjivati od 01. kolovoza.

taxi taksi auto taxi obrt koncesija obrtnička komora jedinstveni cjenik cjenik usluga usluga prijevoz