Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Grada Labina

Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Grada Labina

8.8.2014. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Gradsko vijeće Grada Labina na sjednici održanoj 24. srpnja 2014. uputilo je Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Grada Labina.

 

Savjet mladih Grada Labina broji 9 članova, uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika. Svaki član ima svog zamjenika koji se temeljem kandidatura biraju istovremeno kad i članovi. Kandidature za članove i zamjenike Savjeta mladih mogu isticati udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj i neformalne skupine mladih (skupina od najmanje 30 mladih). Članove Savjeta mladih i njihove zamjenike bira Gradsko vijeće Grada Labina na vrijeme od tri godine.

 

Prijedlozi ovlaštenih predlagatelja zajedno sa „Izjavama o prihvaćanju kandidature svakog pojedinog kandidata i zamjenika kandidata“ dostavljaju se na adresu:

 

Grad Labin

Ured grada

Titov trg 11

52 220 Labin

 

s naznakom „Prijedlog kandidata za izbor članova Savjeta mladih Grada Labina“ i to najkasnije do ponedjeljka, 11. kolovoza 2014. godine.


Javni poziv možete preuzeti u privitku obavijesti.

 

mladi savjet mladih garada labina kandidatura kandidati