Jakov Bepi Modrušan predsjednik Organizacijskog odbora proslave sedamdesete godišnjice NK Rudar

Jakov Bepi Modrušan predsjednik Organizacijskog odbora proslave sedamdesete godišnjice NK Rudar

14.10.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Jučer, utorak 13.listopada, predsjednik NK Rudar Remzo Zalihić održao je u klupskim prostorijama  prvi savjetodavni sastanak s članovima novoformiranog Počasnog izvršnog odbora. Glavna tema sastanka bilo je centralna manifestacija u povodu obilježavanja 70.-e obljetnice utemeljenja kluba.

 

Termin i mjesto centralne priredbe biti će konačno određen na sastanku za sedam dana, no već sad je, više nego izvjesno da će to biti u petak, 11. prosinca u 18:oo sati, u labinskom kinu. U želji da svi bivši nogometaši, treneri i ostali članovi kluba prisustvuju svečanosti, a da se izravnim pozivnicama nekoga ne izostavi, danas je usuglašen prijedlog da će, dvadesetak dana prije, svi biti pozvani kroz pojačanu medijsku kampanju.

 

Osim prigodne povijesne retrospektive kroz koju će se nazočni još jednom upoznati s bogatom klupskom poviješću, predviđen je i bogat kulturno-umjetnički program, koji će osmisliti umjetnička direktorica manifestacije, poznata labinska glazbenica Silvija Rejec Martinčić.

 

Razmatrana je i lista priznanja najzaslužnijima, uz prijedlog da se neće dodjeljivati osobna, već samo priznanja za kolektive, uglavnom sportske institucije i sponzore. Nakon što Počasni izvršni odbor, narednog utorka, definira svoj prijedlog, konačnu odluku o laureatima donijeti će Izvršni odbor tijekom studenog. Za predsjednika Organizacijskog odbora manifestacije predložen je bivši dugogodišnji predsjednik Jakov Bepi Modrušan, a konačna lista članova znati će se nakon već spomenutog sastanka naredni utorak.

 

NK Rudar

 

 

nk rudar sport nogomet jakov modrušan proslava