Izradit će se Program energetske učinkovitosti u gradskom prometu

Izradit će se Program energetske učinkovitosti u gradskom prometu

21.5.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Labinski vijećnici sinoć su prihvatili projektni zadatak za izradu Programa energetske učinkovitosti u gradskom prometu na području Grada Labina. Vijećnicima su na prethodnoj sjednici predložena dva projektna zadatka, no kako očitovanja nije bilo gradske službe su ocijenile da je bolje pristupiti izradi Programa energetske učinkovitosti u gradskom prometu sa procijenjenom vrijednošću izrade elaborata od 200 tisuća kuna.

Prvi razlog da se ide u izradu Programa energetske učinkovitosti je, pojasnila je pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i gradnju Anamarija Lukšić: (ton – Anamarija Lukšić), a drugi razlog: (ton – Anamarija Lukšić 1). Nezavisni vijećnik Ulike Silvano Vlačić, a koja je jedino dala očitovanje, kazao je kako u odluci nema rokova izrade elaborata i njegove primjene. Odgovorio je direktor tvrtke Labin 2000. Dalibor Zupičić: (ton – Dalibor Zupičić).

I Anamarija Lukšić kaže kako se o rokovima nije govorilo jer se za izradu Elaborata tek trebaju osigurati sredstva u proračunu, pa je Silvano Vlačić primijetio: (ton – Silvano Vlačić), a Dalibor Zupičić pojasnio: (ton – Dalibor Zupičić 1). Većinom glasova vijećnika prihvaćen je prijedlog o izradi Programa energetske učinkovitosti u gradskom prometu na području Grada Labina.

 

 

energetska učinkovitost promet dalibor zupičić silvano vlačić labin 2000 studija