Izmjena Javnog poziva za dodjelu bespovratnih potpora i subvencija Grada Labina

Izmjena Javnog poziva za dodjelu bespovratnih potpora i subvencija Grada Labina

10.2.2021. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora i subvencija Grada Labina za 2021. godinu koji je objavljen 19. siječnja 2021. mijenja se u članku III. Ostale odredbe i glasi: „Poduzetnici koji su po ranijim pozivima u protekle tri godine (2018., 2019., 2020.) ostvarili pravo na subvenciju i potporu od strane Grada Labina temeljem Javnog poziva sličnog ili istog sadržaja kao navedeni (izuzev bespovratnih potpora i subvencija za ublažavanje posljedica pandemije virusa COVID 19), ne mogu ostvarili pravo na istu mjeru potpore, dok im je omogućeno podnošenje zahtjeva za korištenje ostalih mjera potpora.“

Ostale točke ostaju nepromijenjene.

Ukupna financijska sredstva koja će biti dodijeljena kroz četiri mjere potpora i subvencija do iskorištenja sredstava iznose 350.000,00 kuna. Sredstva za potpore i subvencije dodjeljuju se iz Programa jačanja gospodarstva za 2021. godinu iz Upravnog odjela za gospodarstvo i EU projekte.

Financijska sredstva u vidu bespovratnih potpora i subvencija dodjeljuju se kroz mjere potpore za početnike, subvencioniranje nabave opreme i inventara, subvencioniranje digitalizacije poslovnih procesa te subvencioniranje organizacije IT konferencija. Poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, odnosno najkasnije do 1. prosinca 2021. godine.


JAVNI POZIV ZA DODJELU BESPOVRATNIH POTPORA I SUBVENCIJA GRADA LABINA ZA 2021. GODINU
 

potpore financiranje grad labin subvencije