Izložbom fotografija Earth`s cry-Heaven`s smile - ponovno se otvara Sipe bar u Gornjem gradu

Izložbom fotografija  Earth`s cry-Heaven`s smile - ponovno se otvara Sipe bar u Gornjem gradu

31.3.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Kultura

EARTH`S CRY-HEAVEN`S SMILE :: EARTH`S SMILE-HEAVEN`S CRY naziv je izložbe dvoje mladih fotografskih entuzijasta koji ovom prilikom, po prvi puta zajedno, javnosti predstavljaju svoje radove. Izložene su fotografije putopisne naravi : bilješke radosti Sunca, igre pustinjskog pijeska kao i morskih valova, šarma Orijenta s jedne i Mediterana s druge strane. Objektiv fotoaparata postaje posrednik svjedočenju trenutaka u kojima se nebo spušta na zemlju,a zemlja približava nebu.


Goran Načinović rođen u Puli 1986. godine, završio osnovnu školu u Nedešćini te srednju školu u Labinu. Nakon srednje škole upisuje studij informatike u Rijeci. Oduvijek ga zanima fotografija i film ; fotografijom se ozbiljnije počinje baviti 2004., a filmom tek nedavno. Do sada je Goran imao dvije samostalne izložbe, te bio nagrađivan sa strane Sony-a (Foto ruta) na Danima fotografije u Rovinju 2009. godine,
Jedna od njegovih fotografija također je uvrštena u "28 extreme action shots" na "smash&pears" internet portalu. Iako mu je ispočetka najdraža „landscape“ fotografija, zadnje se vrijeme ipak više fokusira na portretnu, konceptualnu i travel/documentary fotografiju.

Rajan Milošević, rođen u Puli 1982.godine.Osnovnu i srednju školu završio u Labinu. Trenutno je apsolvent na Kineziološkom Fakultetu u Zagrebu. Fotografijom se počeo baviti početkom 2004. kada kupuje svoj prvi digitalni fotoaparat. Zadnje tri godine fotografira vjenčanja za fotografski studio iz Zagreba. Preferira portretnu, modnu, konceptualnu i glamour fotografiju. Ujedno je i predsjednik Multimedijalnog centra Lapix iz Labina za kojeg se čeka službena registracija te početak rada. Do sada je izlagao na jednoj skupnoj izložbi "Svijet kroz objektiv". Ostvario je također i jedan međunarodni uspjeh,2009.godine, gdje mu je jedna fotografija odabrana među 28 najboljih modnih fotografija iz cijelog svijeta.

Vrijeme otvaranja izložbe: 8. travnja 2010. u 18 sati

Mjesto: Sipe bar/Caffe bar-gallery/Ulica 1.maj Labin

 

 

 

 

izložba fotografija fotografija rajan milošević goran načinović slika fotografija sipe sipe bar