Izašao 3 broj brošure Rockwool INFO (dostupno za preuzimanje)

Izašao 3 broj brošure Rockwool INFO (dostupno za preuzimanje)

10.10.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Nedavno smo našim susjedima četiriju obližnjih općina Pićan, Kršan, Gračišće i Sveta Nedelja dostavili treće izdanje brošure ROCKWOOL INFO namijenjene lokalnoj zajednici, stručnoj i širokoj javnostima te medijima.

Kroz ovu našu brošuru želimo upoznati naše susjede i sve zainteresirane sa svim onim što se događa u tvornici ali i utjecajem tvornice na okoliš i zdravlje ljudi. Na ovaj način, pružanjem informacija, želimo se predstaviti te pokazati da Rockwool poštuje visoke ekološke standarde.

 
Kako su primjedbe naših susjeda bile upućene upravo na Studiju utjecaja tvornice na okoliš, željeli smo provjeriti valjanost ove studije. Stoga smo angažirali uglednog nezavisnog stručnjaka iz Njemačke, doktora Achima Lohmeyera, koji ima 30-godišnje iskustvo na području analize kvalitete zraka. Dr. Lohmeyer isto je tako analizirao i rad naše tvornice, a o čemu više možete pročitati na stranicama 4 i 5.

 
Nadalje, donosimo odgovore na dva najčešće postavljena pitanja naših susjeda za vrijeme nedavno održanih prezentacija „Rockwool, vaš susjed“ – da li Rockwool utječe na kvalitetu podzemnih voda te je li dimnjak dovoljno visok. Isto tako, u ovom izdanju ukratko predstavljamo segmente u kojima Rockwool Grupa posluje.

 
Interesantno je da se kamena vuna koristi ne samo kao odličan izolator već i u brodarskoj i automobilskoj industriji, ali da se u njoj uspješno uzgaja povrće u staklenicima. U slijedećim brojevima pobliže ćemo objasniti svaku od tih djelatnosti.

Svim čitateljima poklonili smo i DVD s dva filma; jedan prikazuje odličnu suradnju Rockwoola i lokalne zajednice u Njemačkoj, dok drugi film na vrlo jednostavan način objašnjava cjelokupan proizvodni proces, ali isto tako i utjecaj tvornice na zdravlje ljudi i okoliš.

Za vrijeme nedavno održanih prezentacija u tvornici, naši su se najmlađi gosti zabavljali u dječjem kutku. Njihovi radovi koji su tada nastali, posebno su uljepšali treći broj brošure ROCKWOOL INFO.

U prilogu vam šaljem PDF verziju. Nadamo se da ste svoj primjerak dobili poštom. Ukoliko niste, slobodno mi se javite.

 
Vjerujemo da ćete i u ovom izdanju dobiti tražene odgovore, ali i saznati nešto novo o nama. Ukoliko imate prijedloga ili kritika, podijelite ih s nama, bit će nam poticaj za još bolji rad.

Anđelka Toto-Ormuž

PR Manager/Voditeljica odnosa s javnostima

Brošura RockwoolINFObr.3 

 

Rockwool Anđelka Toto Ormuž Rockwool Info brošura gospodarstvo