Iz Pule avionima do brojnih destinacija

Iz Pule avionima do brojnih destinacija

21.5.2010. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Iako još nema službenih informacija o rasporedu letova, iz pulske Zračne luke doznajemo da od idućeg mjeseca, već treću godinu zaredom, kreću direktni letovi prema Beogradu. Voditelj tehničkog sektora Andrija Kuzmanić kaže da se još vode pregovori vezani uz datum letova i cijenu karte koju će odrediti avioprijevoznik, ali da vjeruje da će ona biti prihvatljiva.

Naglasio je da Zračna luka pregovora sa srpskom aviokompanijom JAT i s još jednom kompanijom te da će pulski aerodrom po završetku pregovora izvijestiti javnost o točnom datumu i početku prometovanja.

Pulska zračna luka će ovog ljeta biti povezna s brojnim međunarodnim destinacijama pa se definitivno može pohvaliti sve bogatijom ponudom međunarodnih letova. U ljetnoj sezoni nastavljaju se letovi prema Francuskoj, Švicarskoj, Njemačkoj, Španjolskoj, Velikoj Britaniji, Rusiji, Švedskoj, Danskoj, Norveškoj, Nizozemskoj, Bjelorusiji, Ukrajini ili Austriji.

Gradovi poput Berlina, Madrida, Londona, Moskve, Pariza, Barcelone, Osla, Kopenhagena, Kijeva, Frankfurta ili Beča, tek su neke od upisanih destinacija na međunarodnoj karti letova.

Od ovog ljeta uvode se i letovi za Frankfurt kompanijom Ryanair, prema Lvovu u Ukrajini kompanijom Vega air company te let prema Bristolu avioprijevoznikom Thompson. (D. B. P.)

 

avion prijevoz avio prijevoz letenje pula zračna luka pula putovanja ryanair