Istrien.info poznati portal labinskih i rabačkih iznajmljivača u novom ruhu

Istrien.info poznati portal  labinskih i rabačkih iznajmljivača u novom ruhu

2.11.2009. // Adria24 // Objavljeno u kategoriji Društvo

Popularni njemački turistički portal Istrien.info ove je jeseni doživio redizajn. Poznat mnogim privatnim iznajmljivačima s područja Labina i Rapca, Istrien.info nudi njemačkim gostima privatni smještaj i hotele na području cijele Hrvatske, s naglaskom na Istru i Kvarner.

 

Istrien.info je u vlasništvu Adria24 GmbH, njemačke turističke agencije sa sjedištem u Munchenu, koja osim ovog portala ima u vlasništvu mnoštvo specijaliziranih turističkih web stranica kao što su Adria24.com, specijalizirana za şmještaj u cijeloj Hrvatskoj, Labin24.com, portal koji nudi informacije o Labinu na 11 jezika, Istria.info, internacionalna verzija Istrien.info... 

 

Osim turističkih portala, Adria24 vodi i mnoge društvene stranice vezane za Hrvatsku i turizam u Hrvatskoj kao što su: Mein Kroatien - wiki portal sa informacijama o Hrvatskoj na njemačkom jeziku, Croatia Travel Guide - internacionalnu verziju Mein Kroatien-a, CroVideos - video portal sa više od 1000 turističkih video uradaka. 

 

Istrien.info kao pionir na polju internet turizma, osim što nudi široku paletu raznolikih vrsta smještaja  može se pohvaliti odličnim rezultatima prethodne sezone 2009., te se zahvaljuje svojim partnerima s područja Labina i Rapca, a potencijalne nove partnere poziva na suradnju u sezoni 2010.  

 

 

 

istrien.info ponuda smještaja Adria24 GmbH privatni smještaj turizam sezona adria24 smještaj istria.info web ponuda iznajmljivači rabac oglašavanje