Istarski sajam vjenčanja Sposa news: Izložba umjetničkih fotografija Sanje i Rajka Boričića pod nazivom ‘DA'' u Galeriji Cvajner

Istarski sajam vjenčanja Sposa news: Izložba umjetničkih fotografija Sanje i Rajka Boričića pod nazivom ‘DA'' u Galeriji Cvajner

22.1.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Kultura

31.siječnja i 1. veljače 2009. u Puli će se održati tradicionalni Istarski sajam vjenčanja Sposa news. Bogatom programu u hotelu Histria prethoditi će otvorenje izložbe umjetničkih fotografija Sanje i Rajka Boričića pod nazivom ‘DA'' u galeriji Cvajner u subotu, 24. siječnja u 20 sati.

Fotografije su nastale na vjenčanjima tijekom 2008. godine u Istri. Odabrati fotografije za izložbu bilo je teško, kazao je Rajko i dodao da je konačan izbor od dvadesetak fotografija napravila Gorka Ostojić Cvajner, vlasnica kultne Galerije Cvajner u Puli.

Govoreći o nastanku umjetničkih fotografija Rajko je istaknuo važnost prepoznavanja pravog trenutka kad napraviti fotografiju koja će prenijeti pravu atmosferu s vjenčanja. Reakcije mladenaca na umjetničke fotografije s vjenčanja su fantastične i u zadnjih par godina parovi pokazuju sve je veći interes za njih.

30. siječnja izložba ''seli'' u hotel Histria gdje će se održati dvodnevni program Sposa newsa.

 

Rajko Boričić rođen je 1967. u Chicagu. Od primitka potvrde Majstora fotografije na svečanosti u HNK Zagreb 1997. godine profesionalno se bavi fotografijom. Dobitnik je više priznanja i nagrada i jedini je istarski fotograf sa završenom Nikon School of Photography California.


Pulska izložba je njegova četvrta samostalna izložba.


Sanja Boričić pofesionalno se bavi fotografijom nakon povratka iz Londona 1999. godine, clan je WPPI organizacije vjenčanih fotografa. Prva fotografska izložba je bila Putopis iz Japana 2002. godine.
- Sanja i Rajko prebivaju u Labinu, imaju studije u Labinu i Buzetu, a od kraja 2008. godine imaju novo prebivalište u Miamiju gdje tokom ove godine planiraju otvoriti atelje.

 

Izvor:http://vjencanja.ada.hr/

 

 

 

vjenčanje Rajko Boričić Sanja Boričić Sposa news 2009 sjam vjenčanja izložba fotografija galerija Cvajner Pula izložba Fotofestival