Interaktivnim predavanjem „Četiri faze promjene“ Gradska knjižnica Labin obilježava Tjedan psihologije

 Interaktivnim predavanjem „Četiri faze promjene“ Gradska knjižnica Labin obilježava Tjedan psihologije

15.2.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Povodom obilježavanja 12. Tjedna psihologije u četvrtak, 21. veljače 2019. s početkom u 18 sati u polivalentnoj dvorani Knjižnice licencirani life & business coach i savjetnica transakcijske analize Svjetlana Prkić održat će interaktivno predavanje „Četiri faze promjene“.

Na predavanju o promjenama upoznat ćemo se s fazama kroz koje prolazimo tijekom promjene, emocijama koje su karakteristične za pojedinu fazu, otporima, okidačima i dobrobitima koje svaka promjena donosi sa sobom.

4 faze promjene kao 4 godišnja doba simboliziraju prirodne procese našeg učenja, rasta i razvoja tijekom kojih postupno otpuštamo stare i pronalazimo nove obrasce razmišljanja i ponašanja.

Pridružite nam se i saznajte koje je vaše godišnje doba!

--

Prof. Svjetlana Prkić je licencirani life & business coach te savjetnica transakcijske analize. Bavi se coachingom od 2012. godine, a  edukacijama više od 15  godina.

Kroz coaching praksu pomaže pojedincima/kama u ostvarivanju njihovih osobnih i profesionalnih ciljeva. Aktivna je u edukaciji i promicanju osobnog razvoja putem radionica o jačanju samopouzdanja, upravljanju vremenom, prezentacijskim vještinama, unutarnjim otporima i izazovima u privatnom i poslovnom svijetu.


Gradska knjižnica Labin

tjedan psihologije psihologija hana šiljan bembić predavanje svjetlana prkić