Info centar na svojim kanalima obilježava Dan sigurnijeg Interneta

Info centar na svojim kanalima obilježava Dan sigurnijeg Interneta

10.2.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Udruga za mlade Alfa Albona je 5.veljače pokrenula desetodnevnu inicijativu kojoj je cilj potaknuti javnost na sigurnije korištenje svih oblika tehnologije, posebice među populacijom djece i mladih.


Tako je svakog dana, počevši od 5.veljače na svom Facebook fanpage-u objavila video kojim je upozoravala mlade na potencijalne opasnosti nesavjesnog korištenja tehnologije.  Osim toga, volonter Europske volonterske službe German Gallego Molinero izradio je sliku koja će biti postavljena kao cover slika Facebook page-a udruge do kraja ovog tjedna. Također, radijska emisija udruge Info centar koja se emitira četvrtkom na Radio Labinu u potpunosti će biti posvećena navedenoj temi, a gosti će biti stručnjaci iz tog područja.

 

Dan sigurnijeg Interneta (SID) organizira organizacija Insafe u veljači svake godine. Cilj inicijative je promicanje sigurnijeg i odgovornijeg korištenje online tehnologije i mobilnih telefona, posebice među djecom i mladima diljem svijeta.

 

Dan sigurnijeg Interneta 2015. će se ove godine slaviti 10. veljače uz slogan kampanje  "Ajmo stvoriti bolji Internet zajedno".

 

Safer Internet Day se obilježava već 11 godina zaredom.

Inicijativu Alfa Albone pratite na Facebooku!

www.facebook.com/alfa.albona

 

 

udruga alfa albona internet sigurnost