ILIJA LOVRINOVIĆ JE NOVI ČLAN MLADOG RUDARA

ILIJA LOVRINOVIĆ JE NOVI ČLAN MLADOG RUDARA

16.1.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

S velikim ponosom i radošću ističemo senzacionalnu vijest da je novi član našeg kluba Ilija Lovrinović. Dobro poznato rukometno ime i bivši igrač Arene, Poreča, Izviđača iz Ljubuškog i austrijskog Linza, odabrao je da do kraja ove sezone bude kovar. Prije tri godine iz Poreča je krenuo za Ljubuški gdje je jednu sezonu nastupao za tamošnjeg prvoligaša Izviđača da bi nakon toga dvije godine proveo u austrijskom Linzu. Nakon toga vratio se u Poreč, a zadnji angažman je imao u Libiji.

Ne treba trošiti riječi kako bi naglasili kakvo je to veliko pojačanje za naš klub i bez pretjerivanja možemo naglasiti da je Ilija jedan od boljih rukometaša koji je „sletio" u Labin i već se sada radujemo mnogim zanimljivim utakmicama u ostatku sezone. Zanimljivo je spomenuti da će nakon Arene, Poreča i Izviđača i Mladi rudar biti klub  u kojem će Ilija igrati zajedno s Vladom Grujičićem.

Ilija će u klubu imati dvostruku ulogu, osim što će svojim igrama uveseljavati labinsku publiku, vodit će, i rukometu učiti i naše najmlađe članove, mini rukometaše.

Inače, prošlog tjedna, točnije u srijedu 9. siječnja počele su zimske pripreme labinskih rukometaša za proljetni dio sezone 2013/14. Trener Datos još uvijek ne može računati na angažman svih prvotimaca, najviše zbog zdravstenih razloga, ali se nadamo da će početkom slijedećeg  tjedna svi igrači biti na raspolaganju.

 

RK Mladi rudar, PR

 

 

 

rk mladi rudar ilija lovrinović sport rukomet