Idućeg tjedna upisi u labinske dječje vrtiće, omogućeni i e-upisi

Idućeg tjedna upisi u labinske dječje vrtiće, omogućeni i e-upisi

20.5.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Od ponedjeljka 27. do petka 31. svibnja trajat će upisi u labinske dječje vrtiće „Pjerina Verbanac“ i „Gloria“.

Dječji vrtić „Pjerina Verbanac“ Labin upisuje djecu u redovne programe vrtića i jaslica, u program za djecu pripadnika talijanske nacionalne manjine te u redovni program ranog učenja engleskog jezika, a svi programi imaju opciju cjelodnevnog i poludnevnog boravka.

Zahtjev za upis može se preuzeti na službenim stranicama vrtića www.dvlabin.hr i službenim stranicama Grada Labina www.labin.hr te u tajništvu Centralnog vrtića, na adresi Prilaz Kršin 2, Labin, od srijede 22. svibnja između 7 i 15 sati.

Upisi će se obavljati u periodu od 27. do 29. svibnja, od 7 do 17 sati, te 30. i 31. svibnja između 7 i 15 sati. Ispunjen zahtjev s pripadajućom dokumentacijom može se osobno predati u navedeno vrijeme u Centralnom vrtiću, Prilaz Kršin 2, Labin (Kature), a postoji i mogućnost slanja preporučenom pošiljkom na istu adresu ili pak, kao najjednostavniji način, predaja zahtjeva putem web stranice vrtića kroz e-obrazac za upise koji će biti, kao i prethodne godine, dostupan na adresi www.dvlabin.hr/upisi

Prijedlog lista reda prvenstva biti će po završetku upisa objavljen na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama dječjeg vrtića „Pjerina Verbanac“, a roditelji se mole da sačuvaju šifre koje će dobiti prilikom predaje upisne dokumentacije.

U dječjem vrtiću „Gloria“ zahtjevi za upis djece u vrtić primati će se istim danima, u prostorijama vrtića na adresi Matije Grpca 2, Labin (Streljana), u vremenu od 11,30 do 17,00 sati, osim srijede 29.svibnja, kada će se zahtjevi primati u vremenu od 12,00 do 18,00 sati. Zahtjevi se također mogu podnijeti elektroničkim putem, na e-mail adresu Dječjeg vrtića: upisi.vrtic.gloria@gmail.com a sve pojedinosti vezane za upise nalaze se na Web stranici vrtića: www.djecjivrticgloria.hr

Prošle je godine ulaganjima u proširenje dječjeg vrtića „Gloria“ te izgradnjom vrtićkog objekta u Vrećarima, kao i cjelovitom energetskom obnovom centralne zgrade vrtića „Pjerina Verbanac“ povećan broj vrtićkih skupina i ukupan kapacitet labinskih dječjih vrtića, te poboljšani uvjeti boravka djece i rada odgojiteljica, a tim zahvatima je omogućeno da sva djeca s prebivalištem na području grada Labina, čiji roditelji predaju zahtjev za upis, u njega budu i upisana.

Prilozi

ZAHTJEV-ZA-UPIS-2019
Foto: LC Labin.comupisi dječji vrtić dječji vrtić pjerina verbanac