HVALEVRIJEDNA AKCIJA RODITELJA

HVALEVRIJEDNA  AKCIJA  RODITELJA

25.10.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Roditelji učenika 3.razreda OŠ "Vitomir Širola-Pajo" Nedešćina u matičnoj školi pokrenuli su akciju uređenja sanitarnog čvora u prostoru ispod mjesne pošte u kojem njihova djeca pohađaju nastavu.Spomenuti prostor je u vlasništvu općine Sv.Nedelja koja ga je ustupila na korištenje školi kako bi se nastava mogla odvijati u jednoj smjeni budući da u školskoj zgradi ima mjesta za samo 7 odjela.

Zbog nepostojanja sanitornog čvora, učenici su morali odlaziti u WC u zgradu škole, što je naročito zimi i za kišnih dana bilo veoma nepraktično i opasno jer su  morali prelaziti opasnu prometnicu.

U akciju uređenja sanitarnog čvora uključili su se i roditelji ostalih učenika koji su dali svoj dobrovoljni prilog za nabavku potrebnog materijala. Radovi su izvršeni i WC je stavljen u upotrebu za samo tjedan dana budući da je u prostoru postojao vodovodni priključak te kanalizacijski odvod pa su i radovi izvršeni u najkraćem mogućem roku. 

Svojim radom, donacijam i akcijskim cijenama akciji su pripomogli i brojni sponzori:

Dino Martinazzoli -D.M.Instalacije, Blanc do.o.,De Conte d.o.o, L.B.F.commerce,TRIO I d.o.o,I.T.V. d.o.o,Kotlić, Alen Mohorović, Marko Černjul,Ingrid Peršić.

Zadovoljni učenici i učiteljice od srca zahvaljuju svima koji su sudjelovali u akciji a naročito mami Moreni Mohorović koja je bila glavni inicijator  i koordinator akcije.

Hvala vam!

roditelji 3.razred oš nedešćina sanitarni čvor pošta učionica