Stampar M - Stampar

House Feelings 4U with special guest: Ian Pooley 13.08.2010.

House Feelings 4U with special guest: Ian Pooley 13.08.2010.

9.8.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U petak 13. kolovoza plaža „Girandella“ u  Rapcu ponovno se pretvara u plesni podij pleše se uz ritmove house glazbe.Na House Floor-u na bazenu nastupiti će:  Ian Pooley (GER), Ivan Mastermix, Mr. Marley, Sandro Logar (AUT), Daniel Jay, Lucca C, MC Lady Lu Menezes (BRA).

 

 

 

 


Ian Pooley - trenutačno je jedan od najjačih producenata u domeni house glazbe, maestro deep disco housea. Proteklu godinu posvetio je izradi novog albuma koji æe u potpunosti prenijeti njegove umjetničke dosege. Prva izdanja ostvario je još kao teenager, 1990, kada je bio veliki obožavatelj Detroit techna i njegovih kumova poput Derrick Maya. No, glazbene vještine i ukus su mu se konstantno razvijalii napredovali. Prve koraci u houseu djelomično su dokumentirani na njegovu prvom albumu "The Times" (1996, Force Inc.). Pravi uzlet doživljava s albumom "Meridian" (1998, V2) te slijedećim "Since Then" (2000, V2) koji ga je lansirao među apsolutnu house elitu. Od tada je izuzetno tražen i na remixerskom polju, a njegove usluge traže i veličine poput Dee-Litea, The Cardigansa, Yelloa i Modjoa...

 

Event započinje u 22 sata, a kraj se predviđa za oko 6 sati ujutro.

 

Pretprodaja ulaznica:

LABIN (Caffe Bar Spider & Caffe Bar Perla Rabac)

ROVINJ (Music Shop Link)

RIJEKA (Dallas Music Shop)

PULA (Centar Cd Shop)

 

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 50Kn, a na ulazu 60Kn.

 

Girandella Beach - Rabac jedna je od najatraktivnijih plaža na ovom djelu Jadrana stoga i neizostavna lokacija ludih noćnih provoda ovoga ljeta.

Hose Feelings 4U Ian Pooley Girandella Beach Rabac pretprodaja ulaznica Rovinj Labin Rijeka Spider Perla