HNK Rijeka sprema feštu i nagrade za učenike Labinštine

HNK Rijeka sprema feštu i nagrade za učenike Labinštine

3.9.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nakon oproštaja Tomasa Černjula, na redu je oproštaj još jedne nogometne legende Labinštine, Sandia Dobrića. Tim povodom, u utorak 08. rujna ove godine, od 18:00 sati, na gradskom stadionu u Labinu gostuje HNK Rijeka, u najjačem sastavu sa reprezentativcima. Prije, tijekom i nakon utakmice gosti će predstaviti svoj projekt HNK Rijeka – prijatelj djece.

 

Cilj projekta je dodatno doprinijeti popularizaciji sporta, pa će tim povodom svi osnovnoškolci i srednjoškolci s područja cijele Labinštine biti pozvani da besplatno prisustvuju utakmicu. Prvi dan školske godine, u ponedjeljak 07. rujna, učenicima će po školama biti podijeljeni prigodni letci, na kojima će moći upisati svoje ime i prezime. Letak će moći ubaciti u posebnu kutiju na stadionu za vrijeme utakmice, a najsretnije očekuju vrijedne nagrade HNK Rijeka.

 

 

Osim toga HNK Rijeka će gledateljima dijeliti prigodne promotivne materijale, a svi fanovi kluba slobodni su donijeti svoje navijačke rekvizite na koje će im se igrači, prema vlastitoj želji, nakon utakmice potpisati autograme. Inače, projekt HNK Rijeka-prijatelj djece ima verifikaciju Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.  Cijena ulaznica za odrasle je 50,00 kn, a NK Rudar će komplet od 8 ulaznica (Rijeka + 7 prvenstvenih u jesenjem dijelu) prodavati po popularnoj cijeni od 10 kn po komadu (komplet 80 kn).

 

 

 

 

nk rudar sport hnk rijeka sandi dobrić