Hit komedija `Bok žurim, nazovi ili replika stoljeća` @ Kino Labin 17. 04. 2013.

Hit komedija  `Bok žurim, nazovi ili replika stoljeća` @ Kino Labin 17. 04. 2013.

11.4.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Kultura

Što možemo doživjeti gledajući HIT predstavu "BOG ŽURIM, NAZOVI"? Možemo doživjeti putovanje kroz čarobni teatarski trokut dodirujući "kapitalne" točke koje nas mogu: ZABAVITI, OPOMENUTI i ponešto PODUČITI! Tri su to utočišta, koja uz odličnu glumačku ekipu (Helena Minić, Davor Svedružić, Pero Juričić i Davor Popović) pružaju osamdeset minuta kazališne poslastice. Navedeno je već radosno potvrdilo dvadesetak tisuća gledatelja u šesdesetak dosadašnjih izvedbi: u Vukovaru, Slavonskom Brodu, Varaždinu, Karlovcu, Zagrebu, Sisku, Puli, Zadru, Šibeniku, Splitu, Trogiru, Makarskoj, Dubrovniku....


Mnogo toga "životnog" nudi predstava, a mi bi ipak istaknuli ono što nam najviše nedostaje: HUMOR! A KOLIKO TU IMA HUMORA?
Sve vrste humora pisac nudi u „Bog žurim, nazovi". Ima tu cjelovitih humoreski koje se pamte kao izdvojebe minijature, farsičnosti kad je riječ o seksualnim i motivima zahodskih školjki, podrugljivosti na mentalitet i običaje naroda i pojedinaca općenito, ironije na životne uhodanosti, tragikomičnosti na životne naesnalažljivosti, viceva koji pojačavaju apsurd. Humor je pišćev alat, ali sigurno pribježište od pretencioznosti. Humor je u ovoj predstavi način gledanja na svijet. Gledajući kroz prozor, kojeg je naslikao humor, kao da kaže Mijačika, bolje se vidi.         

HIT KOMEDIJA

 
BOG ŽURIM, NAZOVI
ILI REPLIKA STOLJEĆU


 

Autor: Ivica Mijačika                         

Redatelj: Zoran Mužić

 

Igraju:

 

Helena Minić: Zrinka - glumica / Eva, Mony, Odgajateljica             

Davor Svedružić: Tomislav - glumac / Adam, Mike, Zvonko, Frane          

Pero Juričić: Redatelj / Gospodin Ljudevit

Davor Popović: osoba od svjetla i tona

 

 17.04. u 20 sati  u KINO LABIN


 

  

pou labin predstava bok žurim kino labin