Gradski stadion: NK Rudar-NK Rijeka 04.10.2016. - Za osnovnoškolce Labinštine besplatno učlanjenje u HNK Rijeka

Gradski stadion: NK Rudar-NK Rijeka 04.10.2016. - Za osnovnoškolce Labinštine besplatno učlanjenje u HNK Rijeka

30.9.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U povodu okončanja radova u prvoj fazi rekonstrukcije gradskog stadiona u Zelenicama, u utorak 04.listopada 2016. godine u 17:oo sati, revijalnu utakmicu odigrati će domaći Rudar i trenutno vodeća momčad MAXtv HNL, HNK Rijeka, koja će nastupiti u najjačem sastavu.

 

Učenici svih osnovnih škola na Labinštini imaju besplatan ulaz na utakmicu, a osim toga ovom prigodom će se moći besplatno učlaniti u HNK Rijeka, i tim povodom dobiti prigodan poklon. Pristupnice, koje mogu dobiti u ravnateljstvu svojih škola, osnovnoškolci mogu poslati izravno e-mailom u HNK Rijeka, ili ih popunjene donijeti na utakmicu, kada će im biti uručene članske iskaznice, s kojima kasnije tijekom godine mogu koristiti brojne pogodnosti.

 

Po završetku utakmice svi će se moći družiti i fotografirati s nogometašima Rijeke i njihovom klupskom maskotom „Pešekanom". Cijena pojedinačnih ulaznice  za gledatelje je 30,oo kuna. Po 80,oo kuna će se prodavati komplet ulaznica za Rijeku i pet domaćih utakmica Rudara u jesenjem dijelu sezone (Funtana, Lošinj, Orijent 1919, Naprijed i Mladost).

 

 

PR

 

 

nk rudar sport hnk rijeka gradski stadion