Gradonačelnik Grada Labina drugu godinu za redom čestike uputio i preko YouTube-a

Gradonačelnik Grada Labina drugu godinu za redom čestike uputio i preko YouTube-a

24.12.2009. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Poštovane sugrađanke i sugrađani, drage Labinjanke i Labinjani,

 

na kraju smo zahtjevne godine u kojoj uz Vašu podršku i razumijevanje naš Labin dobiva novi izgled. Investicije realizirane u ovoj godini kao što su radovi na izgradnji komunalne infrastrukture, razvoj postojećih gospodarskih potencijala kroz proširenje Poduzetničkih zona, organizacija i financiranje društvenih djelatnosti, podizanje kvalitete socijalnih usluga, zaštita i unapređenje okoliša – sve su to ulaganja koja značajno mijenjaju izgled našeg grada, povećavajući kvalitetu života, sigurnosti i zadovoljstva građana te osiguravajući pozitivan smjer razvoja.

  

Želim da i u godini koja je pred nama, nastavimo zajednički izgrađivati Labin. U tome će nam pomoći i naš labinjonski ponos i ustrajnost kao i mnogo puta dosad u bogatoj povijesti Labina. Uz zdravlje svakog od Vas, važno je očuvati radna mjesta. Zajednički ćemo se boriti za svako radno mjesto, jer ono znači sigurnost svakog pojedinca i svake labinske obitelji. Hvala Vam na podršci i razumijevanju u godini koja je za nama i hvala Vam što zajedno činimo Labin  uspješnijim gradom.  

 

Dragi sugrađani 

neka Vam Božić bude ispunjen mirom i toplinom, a cijela 2010. godina zdravljem, srećom i ljubavlju, te mnogim osobnim i poslovnim uspjesima. 

 

Vaš gradonačelnik

Tulio Demetlika

 

 


 

gradonačelnik čestitka blagdani božić youtube demetlika