Građani uključeni u izradu Proračuna za 2009. godinu

Građani uključeni u izradu Proračuna za 2009. godinu

16.10.2008. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

LABIN - Upravni odjeli Grada Labina u intenzivnim su pripremama za izradu Proračuna Grada Labina za 2009. godinu kao temeljnog dokumenta za planiranje projekata i aktivnosti kao i potrebnih sredstava za njihovu realizaciju. Kako bi se uskladile potrebe sugrađana početkom tjedna održan je susret čelnika labinskih mjesnih odbora sa labinskim gradonačelnikom Tuliom Demetlikom i Ljubomirom Buršićem, pročelnikom Upravnog odjela za komunalne poslove Grada Labina.

Naime, Stručne službe Grada Labina koje su tijekom godine zaprimale zahtjeve građana za rješavanje pitanja dodatnih parkirnih mjesta, javne rasvjete i prometnica izradile su troškovnike za iste, koji su prezentirani predsjednicima mjesnih odbora. Uz te zahtjeve, na sastanku sa predstavnicima građana predložene su i dodatne potrebe, za koje se procjenjuju troškovi realizacije. Dogovoreno je da se po mjesnim odborima usuglase prioriteti vezani uz rješavanje radova na infrastrukturi.

Takvim načinom rada Grad Labin očekuje puno uključivanje mjesnih odbora kao izabranih predstavnika građana koji najbolje znaju potrebe i prioritete svakog pojedinog dijela grada Labina

novac proračun Upravni odjeli Grada Labina Mjesni odbori građani sudjelovanje