Futsal Dinamo kod starih znanaca lovi osmu prvenstvenu pobjedu

Futsal Dinamo kod starih znanaca lovi osmu prvenstvenu pobjedu

13.12.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Futsal Dinamo očekuje peto ovosezonsko gostovanje, u Labinu gostujemo kod MNK Potpićna. Prilika je da nastavimo stopostotni gostujući niz u sezoni i dođemo do pete uzastopne pobjede van svoje dvorane. Protivnik je dobro poznata momčad, istarski španeri s kojima imamo bogatu povijest međusobnih ogleda.

MNK Potpićan prvi nam je izašao u susret i odigrao s nama prijateljsku utakmicu, kad se mnogi nisu usudili igrati protiv Futsal Dinama, jedinog kluba koji funkcionira na demokratski način. S njima smo se susretali i u legendarnoj Ligi za prvaka Druge lige, kad smo premijerno izborili nastup u 1. HMNL. Istrijani su uz naš klub također ušli u Prvu ligu, te smo baš protiv njih i otvorili lanjsku sezonu. Osim u spomenutom prijateljskom ogledu, u svim ostalim susretima ostvarili smo pobjede.

Na našim je dečkima da nastave taj sjajan niz, te po treći put napuste krajnji zapad Hrvatske s tri boda u džepu. Prilika je to da ostvarimo rekordan broj bodova u polusezoni, a uz pomoć ostalih rezultata i šansa da se domognemo trećeg mjesta nakon 11 odigranih kola. Trener Mićo Martić neće moći računati na kartonirane Hrvoja Penavu Matiju Capara. Ostatak ekipe spreman je za finalni prvenstveni okršaj. Nakon udarnog tempa u posljednjih nekoliko tjedana, ova nam utakmica dolazi poslije neobično duge pauze uzrokovane reprezentativnim okupljanjem. Mi vjerujemo kako je ovih desetak dana odmora dobro došlo našim dečkima za rekuperaciju.

Utakmica u dvorani Mate Blažina u Labinu počinje u 21 sat. Dinamo kreće po nova tri boda i nastavak sjajnog niza. Pobjeda u Istri bila bi najbolja najava uoči finala regionalnog kupa protiv MNK Jesenja. Vjerujemo u naše dečke i idemo po pobjedu!

Dinamo – to smo mi!

Izvor: www.futsal-dinamo.hr

Potpićan 98 Istra Futsal Dinamo mali nogomet futsal ulaznice Zagreb Labin Pula Albona sport 1.HMNL gostovanje prijateljska utakmica prvenstvo klub