Frankina "Ruža u kamenu" predstavlja Hrvatsku na OGAE Song Contestu

Frankina "Ruža u kamenu" predstavlja Hrvatsku na OGAE Song Contestu

12.6.2008. // Index.hr // Objavljeno u kategoriji Zabava

Fanovi Eurosonga u svim zemljama koje sudjeluju u toj "paradi kiča" već godinama na nacionalnoj razini biraju najdraže domaće pjesme te ih šalju na OGAE Song Contest, interno natjecanje na kojem o pobjedniku odlučuju glasovi obožavatelja iz svih europskih zemalja. Čast da predstavlja Hrvatsku ove je godine pripala 16-godišnjoj Franki Batelić, pobjednici glazbenog realityja Showtime koja je na Hrvatskom radijskom festivalu s pjesmom "Ruža u kamenu" osvojila najviše telefonskih glasova. Upravo ta pjesma putuje u Španjolsku na OGAE Song Contest.

 

Novi uspjeh Franka Batelić postigla je neposredno prije početka snimanja njezinog debitantskog albuma na kojem surađuje s Mirom Buljanom, zaslužnim za hitove grupe Electro Team, Toše Proeskog i brojnih drugih poznatih izvođača. "Ne slušam baš hrvatsku glazbu, pa se moram konkretizirati u tom pogledu. Mislim da će to na kraju biti jedan dobar pop rock album i veselim se radu na svom prvom projektu", rekla nam je mlada pjevačica o svom prvom glazbenom projektu koji će svjetlo dana ugledati ove jeseni.

 

"Danas je vizualno jako bitno, i ne može sve počivati na glasu i pjesmama"

Hrvatski fanovi Eurosonga prošle su godine na OGAE Song Contest poslali pjesmu "Jedan razlog" Lane Jurčević, a ove godine su, uz Franku, birali između Colonije, Severine, Luke Nižetića, Marka Tolje i Ivane Radovniković. "Ne želim biti jedna od onih koje će se probijati isključivo izgledom. Danas je vizualno jako bitno, i ne može sve počivati na glasu i pjesmama, ali mislim da u svemu tome treba pronaći pravu mjeru", kaže Franka Batelić i ističe kako je počašćena jer su obožavatelji Eurosonga u njezinoj prvoj pjesmi prepoznali hit potencijal.

Za Franku Batelić možete glasati u Indexovom Izboru za najljepšu Hrvaticu!

 

Franka Batelić, Ruža u kamenu mp3

 

Sve pjesme dostupne za download sa HRF-a

 

Franka Batelić`s Facebook Fan Page

 

Uživo na Farmi:

http://www.youtube.com/watch?v=2I6V0TDrybY&feature=related

Isječak: Ruža u kamenu:

http://www.youtube.com/watch?v=8VUG7lL3dLw&feature=related

12.HRF intervju:

http://www.youtube.com/watch?v=sXOzxCzR0lY

 

Franka Batelić na 12.HRF

 

 

 

Ruža u kamenu mp3 Franka Batelić download najviše telefonskih glasova HRF OGAE Song Contest