Franka Fonović i Marino Faraguna najuspješniji natjecatelji na Otvorenom kupu u kickboxingu održanom u Zaboku

Franka Fonović  i  Marino Faraguna najuspješniji  natjecatelji na Otvorenom kupu u  kickboxingu  održanom u Zaboku

10.3.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na natjecanju, u organizaciji  Hrvatskog kickboxing saveza  i domaćeg kickboxing  kluba , labinski natjecatelji  su  nastupali u disciplini pointfightinga  i lightcontacta te  osvojili  9 medalja i dva pehara za najbolje pojedince :  4 zlatne medalje ,  dvije  srebrne ,  tri brončane.

  

Najuspješnija Franka Fonović, proglašena je najboljom starijom kadetkinjom u pointfightingu za što je nagrađena peharom za svoje nastupe u kategoriji do 60 kilograma i kategoriji plus 60 kilograma gdje je osvojila prva mjesta i zlatne medalje. Osvojila je treće zlato u lightcontactu kod starijih kadetkinja u kategoriji do 60 kilograma.

Marino Faraguna je proglašen  najboljim  juniorom u lightcontactu za što je također nagrađen peharom,nakon suverenog osvajanja prvog mjesta i zlatne medalje u kategoriji do 63 kilograma. Srebro je osvojio u  istoj kategoriji  u pointfightingu.

Filip Grbić osvojio je lightcontactu  u starijim kadetima u kategoriji do 47 kilograma, dok je broncu osvojio u pointfightingu u starijim kadetima u kategoriji do 47 kilograma.

Dvije bronce ima  Leila Pilaković u pointfightingu kod juniorki u kategorijama do 55  i do 60 kilograma.

Nastupalo je 27 klubova sa  335 natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije.

 

Josip Faraguna, PR

 

 

marino faraguna franka fonović leila pilaković kbk budokai labin kbk budokai borilački sportovi kickboxing