Franka Batelić nastupa na koncertu Beyoncé

Franka Batelić nastupa na koncertu Beyoncé

10.4.2013. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Glazba

Franka Batelić nastupit će prije svjetske dive na zagrebačkom koncertu Beyoncé koji će se održati 17. travnja u zagrebačkoj Areni u sklopu njene turneje "The Mrs. Carter Show World Tour" čiji je sponzor Pepsi.

- Nastupati prije Beyoncé prilika je koja se pruža samo jednom u životu! Ona je umjetnica kojoj se u profesionalnom smislu divim i zato sam počašćena što mi je pružena ovakva prilika. Posebno sam zahvalna što mi je omogućen nastup na ovoj vrlo iščekivanoj i rasprodanoj turneji. Vjerujem da ćemo zajedno pružiti našim obožavateljima nezaboravni glazbeni doživljaj, rekla je Franka.

Od kada se pojavila na sceni 2007., Franka je postala jedna od najperspektivnijih hrvatskih zvijezda. Njena profesionalna glazbena karijera počela je pobjedom na televizijskom talent showu "Showtime" s pjesmom "Ovaj dan". Franka je 2009. godine nominirana za najbolju novu umjetnicu na Porinu i Zlatnoj Koogli. Hrvatska "pop princeza", kako je novinari vole nazivati, može se pohvaliti s osam singlova koji su zauzeli prvo mjesto na ljestvicama hitova u Hrvatskoj, a dvije njezine pjesme na engleskom jeziku "On Fire" i "Run" bile su hitovi na top ljestvicama u inozemstvu te su izdani na svjetski priznatim kompilacijama poput "Ministry of Sound". (portal GI)

franka batelić zabava